Theo |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
342475
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-342475,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Theo

Merkomschrijving

OVER THEO (Antwerps merk)

Iedereen is Theo

Het startte met een gevoel dat we niet langer konden onderdrukken. Het was 1987 en we hadden ‘goesting’. Goesting in iets anders, in die andere bril. En we waren klaar om er werk van te maken. Samen met Patrick Hoet (ontwerper en basis voor het theo-anagram), besloten we om eigen brillen te ontwerpen voor de winkels in Antwerpen en Brugge

De eerste Theo-modellen die we lanceerden, creëerden aardig wat deining. En dat enthousiasme werkte aanstekelijk. Collega’s vroegen ons al snel of zij ook Theo konden verkopen. Beetje bij beetje en land per land veroverde Theo meer en meer harten. Uiteraard liet ons dit niet onberoerd. Welintegendeel! Het spoorde ons alleen maar aan om de ingeslagen weg te volgen.

We waren overtuigd om steeds weer vernieuwende brillen te ontwikkelen, altijd gekruid met een vleugje humor, eigenzinnigheid en toch dat hoekje-af. En deze visie zijn we trouw gebleven. Want het doel blijft altijd hetzelfde. Samen met de optieker willen we de eindklant verrassen en hem als brildrager een unieke ervaring aanbieden.

Nu, zo’n 25 jaar later, zijn we ongelooflijk trots dat we wereldwijd kunnen samenwerken met een selecte groep zelfstandige optiekers. Het vertrouwen in ons beantwoorden we door jullie te laten delen in onze liefde voor design, originaliteit en kwaliteit.

Maar ons verhaal eindigt niet hier. Ondertussen is theo gegroeid tot een platform waar designers allerhande (brillen, mode, meubilair,…) in synergie werken met ons enthousiast team van het hoofdkantoor. De wil om te blijven inspireren en verrassen zit gewoon in ons DNA. Dat, en de liefde voor onze fans.

theo loves you = hun slogan

de familie Somers

Extra Info
Categorie

Alles, Monturen

Previous
Next