Kinderbrillen |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
342647
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-342647,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

KINDERBRILLEN

Op zoek naar een bril voor jouw kind?

Voor de kleine brildragers onder ons maken wij graag extra tijd. Heeft je kind een bril gekozen? Dan mag hij/zij de glazen mee monteren in ons atelier. Extra leuk is het ‘Junior opticien diploma’ dat ze nadien mee naar huis krijgen!

MAAK EEN AFSPRAAK

contact-knop

Kleurig, modern, trendy en beresterk

Het dragen van een bril is tegenwoordig een stuk leuker geworden. Werden kindjes met brillen vroeger nog gepest, met die leuke modellen en die felle kleurtjes is het juist leuk om een bril te dragen. Als u onze collectie kinderbrillen bekijkt, vallen een paar dingen gelijk op. Kleurig, modern, trendy en beresterk. Het kindje met het brilletje met het pleistertje is voorgoed verleden tijd!

MERKEN

BBig

bbig

Chloé

chloe-kids

Very French Gangsters

french

Etnia Barcelona

barcelona

Lafont

lafont