Covid-19 |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
349462
page-template-default,page,page-id-349462,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Covid-19

logo-side-menu

Veilig winkelen met verstrengde maatregelen.

Beste klant,

 

Aangezien optiekzaken tot de “medische hulpmiddelen” behoren, zijn wij nog steeds beschikbaar. Uiteraard houden wij onverminderd vast aan de nodige veiligheidsmaatregelen. Hierbij een overzicht van onze werkwijze.

 

  • U kan nog steeds bij ons terecht. Om onze werking zo gestroomlijnd en veilig te laten verlopen, vragen wij u om steeds een afspraak te maken. Dit kan via zien@optiekvanranst.be of telefonisch via het nr 03/658.51.27.

 

 

  • Voor een nieuwe bril of glazen, of bij noodgevallen zoals bv herstellingen kan u ook een afspraak maken.

 

   • Wij zijn binnen de normale openingsuren bereikbaar.

   

   • Een mondmasker dragen blijft verplicht.

   

   • Wij vragen u bij binnenkomst steeds om uw handen te ontsmetten. Uiteraard ontsmetten wij onze winkel ook zeer grondig.

   

   • Indien u langskomt op afspraak dient u alleen te komen. Enkel minderjarigen mogen vergezeld zijn van één volwassene.

   

 

 

Wij danken u alvast voor uw begrip en medewerking en kijken er naar uit om u snel terug te zien !

 

Met vriendelijke groeten,

Stefanie en Alexander

 

Samen tegen corona.