Brillenglazen |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
343454
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-343454,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Brillenglazen

De glazen voor je bril moeten dan ook perfect zijn.

Brillenglazen

Omdat elke brildrager uniek is, zijn ook brillenglazen niet voor iedereen hetzelfde.

Bij de keuze van je glazen kijken we wie er voor ons zit; heb je een (gevaarlijke) hobby of beroep? Op welke afstanden werk je veel? Werk je vooral op computer of kortbij voor handwerk?
Enkelvoudige, multifocale brillenglazen, meekleurende glazen of ontspiegelde glazen, wij helpen je de juiste keuze te maken.

“Afhankelijk van jouw levensstijl en activiteiten geven wij glasadvies”

_MG_8277
Voor veraf of dichtbij

Enkelvoudige glazen

Heb je moeite met in de verte kijken? Of zijn de woorden in je favoriete boek juist wazig? Dan kunnen enkelvoudige brillenglazen dit oplossen. Enkelvoudige brillenglazen worden gebruikt bij oogafwijkingen voor veraf óf dichtbij, waar die laatste beter bekend is als de leesbril. Enkelvoudige brillenglazen zijn in veel verschillende soorten en varianten verkrijgbaar. Ben je bang voor dikke glazen? Dat hoeft niet! De glazen van tegenwoordig zijn veel dunner in vergelijking met vroeger. Je kunt in ieder montuur enkelvoudige brillenglazen plaatsen, wat de keuze enorm maakt. Onze opticiens adviseren je graag over de juiste brillenglazen én het best passende montuur.

Het multi-talent onder de brillenglazen

Multifocale glazen

Met onze brede selectie aan multifocale brillenglazen kunnen wij een paar brillenglazen voor uw specifieke zichtbehoeftes maken met een ongeëvenaarde kwaliteit. Zones voor dichtbij, de middellange afstand en ver weg zijn allemaal geïntegreerd in één brillenglas met soepele overgangen. Deze brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor uw gezichtsvorm, levensstijl, werk en kijkgewoontes.

Computerglazen

De remedie tegen overbelaste ogen door digitale apparaten.
Voor mensen vanaf 30 jaar kan het kijken op digitale apparaten leiden tot overbelaste ogen.
“Digitale” brillenglazen bieden de oplossing door het snelle, comfortabele focussen mogelijk te maken met een zone voor dichtbij.
Deze brillenglazen zijn niet alleen voor digitale apparaten bedoeld, maar ook voor het lezen van boeken en tijdschrift.

Gekleurde of gecoate glazen

Ben je op zoek naar nog meer comfort? Kies dan voor een coating of kleur over je brillenglazen. Gepolariseerde brillenglazen zorgen voor minder hinderende schitteringen, bijvoorbeeld tijdens het autorijden of op het water. Een UV-coating zorgt ervoor dat je ogen beschermd worden tegen schadelijke zonnestralen, want ook op een bewolkte dag is er altijd UV-straling aanwezig. Ben je benieuwd naar de coating mogelijkheden? Onze opticiens helpen je bij het maken van de juiste keuze!