Over Stefanie |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
343413
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-343413,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

over stefanie
Your vision, our priority.

Hallo iedereen mijn naam is Stefanie.

Als kind keek Stefanie op naar twee beroepen: piloot en opticien. Die laatste kreeg ze maar niet uit haar hoofd en daarom volgde ze een ondernemersopleiding Opticien om haar jeugddroom waar te maken. Ze begon haar carrière bij Optishop. “Ik werd opgeleid door de broer van de voormalige eigenaar van Optiek Van Ranst, je zou dus kunnen zeggen dat de optiek op één of andere manier in de familie is gebleven”, lacht Stefanie. “Ik liep er 3 jaar stage en werkte er daarna nog één jaar vast. Nadien ging ik aan de slag als zelfstandige voor een aantal ketens waar ik veel bijleerde en tien jaar ervaring opdeed. Maar ik ben enorm blij dat ik nu m’n eigen zaak run.”

Stefanie staat je bij op vlak van oogmetingen, contactlenzen, keuze van montuur en onderhoud of herstellingen van brillen en zonnebrillen. In haar eigen atelier worden de brillen snel en vakkundig gemonteerd of aangepast.


Haar professioneel advies en goedlachse persoonlijkheid krijg je er gratis bij.