Veiligheidsbrillen |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
349176
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-349176,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

VEILIGHEIDSBRILLEN

Uiteraard is oogbescherming ontzettend belangrijk op de werkvloer. In alle comfort kunnen werken is echter minstens even belangrijk en het oog wil ook wat natuurlijk.
Tijdens een persoonlijke, professionele consultatie verzorgen wij de aanmeting van uw veiligheidsbril in samenwerking met VandePutte Safaty Experts.
Wij begeleiden u niet alleen bij de keuze van de meest geschikte oplossing, maar adviseren u eveneens op vlak van gebruik en onderhoud.
Uitgebreide keuze aan monturen, lensmaterialen, glastypes en coatings, die een oplossing bieden die aangepast zijn aan de aanwezige risico’s en werkomgeving.

MAAK EEN AFSPRAAK

contact-knop

Veiligheidsbrillen die je wél graag draagt

Bij veiligheidsbrillen denken we meestal spontaan aan logge, saai uitziende en oncomfortabele pvc brillen met bescherming rondom het hele oog.
Doeltreffend zijn die wel, maar helaas zijn die veiligheidsbrillen doorgaans niet voldoende comfortabel om een volledige werkdag op te houden.
Gelukkig zijn er alternatieve oplossingen die je wél met plezier en met een glimlach zal opzetten.

Nieuwsgierig? Kom dan eens langs de winkel voor meer informatie.