Contactlenzen |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
349252
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-349252,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

CONTACTLENZEN

Ben je een fanatieke sporter? Draag je een veiligheidsbril tijdens je werk? Of wil je gewoon geen bril dragen?

Dan zijn contactlenzen misschien wel de oplossing voor jou! Contactlenzen zijn praktisch, super comfortabel en een fijn alternatief voor het dragen van een bril. Tegenwoordig kan bijna iedereen contactlenzen dragen en zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende varianten.

Wij zijn een contactlenscentrum van LensOnline met veel ervaring op het gebied van contactlenzen. We volgen regelmatig gespecialiseerde seminaries in België en zelfs in het buitenland om je zo te kunnen helpen met de nieuwste technieken van controles en contactlensaanpassingen.

ZACHTE LENZEN

Wil je een super comfortabele oplossing? Dan zijn zachte lenzen misschien wel iets voor jou! Door het zachte materiaal kun je deze lens buigen, wat ervoor zorgt dat ze zich aanpassen aan de ronding van je ogen. De pasvorm is daarom heel prettig, bijna natuurlijk. Je voelt ze bijna niet zitten! Het is dan ook geen wonder dat zachte lenzen heel populair zijn onder contactlenzen dragers. Toch is de ene zachte lens de andere niet.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wegwerplens die maar één dag mee gaat. Ook zijn er maatwerklenzen verkrijgbaar, die je een langere periode kunt dragen en wist je dat zelfs multifocale lenzen een mogelijkheid is?
Zijn lenzen nieuw voor je? Wij geven je alle informatie over het in- en uitdoen van jouw lenzen inclusief het onderhoud wat hier bij komt kijken. Zo kun je vol vertrouwen beginnen met dragen! Na een tijdje voeren we enkele controles uit. Om te kijken of je ogen niet achteruitgaan of geïrriteerd zijn. Zo weet je zeker dat je de juiste contactlens draagt voor jouw situatie.

Wens je een professioneel advies of zoek je een passend product voor jouw ogen? Stap dan gerust binnen in onze zaak of contacteer onze.