Nathalie Blanc |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
342476
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-342476,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Nathalie Blanc

Merkomschrijving

Ons verhaal ( bron FB Nathalie Blanc)

Nathalie Blanc Paris Vrijdag 23 februari 2018

Naast het merk en trends verbergt een vrouw van smaak en talent. Onverzadigbaar, veeleisend en geïnspireerd. Nathalie Blanc heeft echter vooral de scherpe zin van de mooie brillen. Degene die de perfecte harmonie tussen het oog, de stijl en de materie combineert.

Als kind hakte ze alles wat ze op haar neus zette. Te groot, te zwaar, te klein, te klein en te plat, altijd te lelijk, vreselijk banaal, niet chic genoeg. Als tiener werd het idee om de vastgelopen wereld van optica te schudden een obsessie. Verberg nooit meer achter de bril van andere mensen. Tot het punt dat ze gezworen had om haar eigen universum te creëren, om een stijl of object opnieuw uit te vinden dat zou worden gezien, zou uit het dagelijks leven en de banaliteiten komen om een passie object te worden, medeplichtig aan vrouwelijkheid, het ultra chique mode-accessoire, de onvervangbare vriend, het alter ego.

Een paar jaar later, met haar studie als opticien in haar broekzak, tekende ze de optische collecties voor de merken Michel klein en Swildens, en haar boetieks aan de top van het trend karton en verkleed de ogen van iedereen met aandacht en de mantra van de Huis. Om zo attent te zijn op zijn clientèle van wijze en getrouwe stamgasten als de Parijse Jet die enthousiast was voor zijn nieuwste creaties.

Vandaag lanceert ze eindelijk haar eigen merk in de mate van haar temperament en talent.

 

Een knipoog naar “Made in France” voor een avant-garde collectie waarvan de exclusieve modellen de look door grote klassiekers vintage en ultra-eigentijds sublimeren en waar nog meer vertrouwelijke stukken geëerd zijn.

Opgeheven als een capsule serie, de look versterkt, de kleuren flirten met mode, de stijl breekt opzettelijk de codes, altijd gericht op de essentie.

Stukken knippen ter plaatse, mooi, functioneel en van hoge kwaliteit te benadrukken de ogen gedraaid naar een horizon van luxe en karakter; dat van de Franse elegantie in het beeld van de huidige mannen en vrouwen: verstandig en brutaal.

Extra Info
Categorie

Alles, Kinderbrillen, Monturen, Zonnebrillen

Previous
Next