Gigi Studios |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
349365
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-349365,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Gigi Studios

Merkomschrijving

IdentityHistoryMaterialsHandcraft

Elke productiestap is zorgvuldig handgemaakt en combineert zowel toonaangevende technologie als de menselijke touch. Voor GIGI Studios zit het allemaal in de details.

Het team begeleidt alle productiefasen. Meer dan 100 stappen zijn nodig om elk van gigi studios frames te produceren. Samen met de beste professionals op elk specifiek gebied zorgen ze ervoor dat frames hun hoofddoel vervullen: comfort, functionaliteit en duurzaamheid. Het bereiken van de meest geavanceerde esthetiek is het belangrijkste doel van gigi studios’s werk.

GIGI Studios zoekt naar traditie in plaats van massaproductie. De originele tekening gemaakt door GIGI Studios ontwerpers is de constante referentie voor de ambachtslieden die beeldhouwen het eindproduct.

Alle producten worden grondig geïnspecteerd zodra elk van de fasen van het productieproces zijn gedaan. Door dit te doen, elke anomalie die verborgen kan blijven wordt gedetecteerd in de tijd. Het proces eindigt met een definitieve strenge kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat alle producten die de markt bereiken voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Gigi Studios’s geschiedenis is familie, daarom komt haar expertise uit een uitgebreid erfgoed. Patricia Ramo’s grootvader stichtte een van de eerste frames fabriek in 1962 in Poble Sec, het hart van Barcelona. Haar vader, Luis Ramo, bleef 35 jaar voorop. Net als haar vader, is ze voortgezet met de erfenis tot vandaag.

Een onuitwisbare prent is achtergelaten in haar op elke internationale beurs die ze bijgewoond toen ze jong was. Patricia Ramo’s business-georiënteerde geest en haar sterke aandacht voor details en gevoeligheid voor schoonheid komen uit deze tijd.

Patricia Ramo verzamelde alle knowhow van haar voorgangers en leidde een totale transformatie in het bedrijf. Luis Ramo was aan haar kant het geven van steun en advies, maar ze volgde uiteindelijk haar eigen ideeën. Vandaag de dag is het merk aanwezig in meer dan 40 landen. Door middel van een authentieke en consistente stem, GIGI Studios staat de tand des tijds.

Extra Info
Categorie

Zonnebrillen

Previous
Next