Orgreen |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
342474
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-342474,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Orgreen

Merkomschrijving

Over Ørgreen Optics

Welkom bij Ørgreen Optics: Premium Designer brillen in high-end materialen, bekend om zijn kenmerkende stijl en innovatieve kleurencombinaties. Opgericht in Kopenhagen in 1997, is ons doel om sterke en tijdloze frames te ontwerpen voor kwaliteitsbewuste individuen over de hele wereld.

Het Ørgreen handelsmerk is onze monturen en zonnebrillen, gemaakt van titanium en Beta-Titanium: edele metalen in een uitmuntende kwaliteit ontworpen om mee te gaan. Onze collecties zijn ontworpen en ontwikkeld in Denemarken en met de handgemaakt in Japan, bekend en gerespecteerd voor hoge normen en onweerlegbare kwaliteit. Individueel vervaardigd met meer dan 100 processen, kan elk frame tot zes maanden duren om zijn voorliefde voor perfectie te bereiken.

Onze kleuren worden in eigen huis ontwikkeld en vakkundig uitgevoerd bij enkele van ’s werelds toonaangevende kleuren Labs in Japan, met een kleurproces dat uit meer dan 15 afzonderlijke stappen bestaat. De verschillende tinten-meer dan 400-zijn prachtig samengesteld in een reeks van Opposites, van sterk tot fragiel, intens tot rustig, rauw tot verfijnd, zoet tot serieus en gedurfd om te worden ingetogen.

Ørgreen Optics is Deens design op zijn best. De waarden en normen die zijn vastgelegd in de jaren vijftig en zestig door internationaal geprezen ontwerpers zoals Arne Jacobsen en Louis Poulsen-innovatie, kwaliteit, minimalisme en strakke lijnen-zijn te vinden in al onze frames-maar met een Ørgreen twist, bestaande uit unieke Details en subtiele accenten, geïnspireerd door straatcultuur, extreme sporten en klassieke auto’s.

De Ørgreen esthetiek is speels, dynamisch en soms provocerend, maar nooit arrogant. Het gaat om het trekken van tradities, het durven uitdagen en het stellen van een nieuwe agenda. In plaats van te bouwen op vluchtige trends, zijn onze unieke stijl en lijnen herkenbaar en zullen ze altijd consistent blijven door onze ontwerpen, die tijdloos en seizoenloos zijn, maar nooit zonder geschiedenis.

Met retailers in meer dan 50 landen wereldwijd, houdt Ørgreen zich nog steeds in de buurt van de stad waar het 21 jaar geleden begon: het hoofdkwartier van het bedrijf is dus gevestigd in een historisch gebouw in het hart van Kopenhagen.

 

Extra Info
Categorie

Alles, Monturen, Zonnebrillen

Previous
Next