Etnia Barcelona |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
342473
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-342473,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Etnia Barcelona

Merkomschrijving

Etnia Barcelona is kleur, kunst, cultuur. Wij zijn mediterraan, onafhankelijk en Rebel. Wij zijn traditie en moderniteit. Wij zijn kwaliteit en innovatie. En we zijn ook de stad die ons inspireert: Barcelona.

Afbeelding en inhoud

Etnia Barcelona is kunst, kleur, licht. Het is Barcelona, het is cultuur, het is kwaliteit. Het zijn allemaal mensen die het mogelijk maken en de mediterrane cultuur die het allemaal omhult. Op het image-en content team vertellen we verhalen. We geven de collectie een geweldige meerwaarde en verzenden onze waarden in elk van de producten die onze eindklanten bereiken en die ze identificeren met wanneer ze onze bril dragen.

“Bij Etnia Barcelona knutselen we ons verhaal door ons werk met de legendes van de wereld van kunst en fotografie”

Extra Info
Categorie

Alles, Kinderbrillen, Monturen, Zonnebrillen

Previous
Next