Götti |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
342472
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-342472,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Götti

Merkomschrijving

Filosofie

Voor fans van het stijl principe van reductie, Götti brillen belichamen authenticiteit in het dagelijks leven. Met harmonieuze proporties en de verfijning van moderne technologie, wordt volledig effect gegeven door zowel tijdloos design als slimme functionaliteit. De collecties cultiveren eenvoud in de mooiste vorm, waardoor de drager zijn eigen karakter kan uitdrukken. Nauwkeurige fabricage en zorgvuldig geselecteerde Details resulteren in de ideale pasvorm.

Götti brillen combineren het hoogste niveau van verfijnd design, traditioneel vakmanschap en technische innovatie. Een onmiskenbare uitdrukking van betrouwbare stijl, kwaliteit en swissness.

Awards

2019 IF Design Award 2018 Optician Awards – brillen van het jaar 2017 IDA International Design Awards – Gold German Design Award – goud 2016 Zürichsee Unternehmer Award IF Design Award – Gold 2014 German Design Award speciale vermelding 2013 Travel + Leisure Design Award 2012 Red Dot Design Award IF Design Award V. Award Hong Kong 2008 Swiss Economic Award

Bedrijf

Begonnen in 1993, is de focus al vanaf het begin gericht op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Alle modellen zijn al meer dan 25 jaar onder leiding van Sven Götti ontworpen. Deskundig Zwitsers vakmanschap en een scherp oog voor kwaliteit en precisie zorgen voor duurzame, hoogwaardige brillen. Götti Zwitserland heeft nu ongeveer 35 mensen in dienst en levert geselecteerde gespecialiseerde retailers in meer dan 40 landen.

Extra Info
Categorie

Alles, Monturen

Previous
Next