RES / REI |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
342471
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-342471,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

RES / REI

Merkomschrijving

Verhaal

RES/REI brillen · Vrijdag 2 augustus 2019 ·

RES/REI produceert hand-geassembleerde brillen sinds 2011. Een onderscheidend ontwerp in combinatie met een uitstekende handgemaakte productie hebben geholpen om RES/REI een merk te maken dat is erkend voor kwaliteit en innovatie. RES/REI focus op het mengen van ambachten en design. We maken frames die zorgvuldig zijn gemaakt voor de afgelopen jaren en om prachtig te verouderen. RES/REI streeft ernaar het Italiaanse vakmanschap te crediteren. Om deze reden is RES/REI volledig gemaakt in Italië, van het eerste idee tot het eindproduct. In een consumeristische samenleving, waarin het object Disposables is, is kwaliteit een belangrijk onderdeel van RES/REI. Ook persoonlijkheid is belangrijk voor RES/REI. We ontwerpen frames die niet alleen een beetje uniek zijn, maar kunnen ervoor zorgen dat je er ook een beetje uniek uitziet.

 

RES/REI betekent  “het ding ” in het Latijn. Het betekent een bestaand voorwerp, met substantie en vorm; maar het betekent ook een concept, een idee.

Oculi sunt in amore duces, verliefd op de ogen zijn onze gidsen. Alles draait om passie: van de ambitie om een innovatief project te maken, tot het enthousiasme om nauw samen te werken met ambachtslieden die elk frame met de hand bouwen. Als, in liefde de ogen zijn onze gidsen, RES/REI is een nieuwe manier om te kijken naar de wereld.

RES/REI is handgemaakt in Italië met liefde.

Kleuren

Een uniek kleurenpalet is het combineren van verschillende kleuren en tinten.

Extra Info
Categorie

Alles, Monturen, Zonnebrillen

Previous
Next