Lafont |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
342470
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-342470,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Lafont

Merkomschrijving

LAFONT, een familie, een stijl…

LAFONT het is 4 generaties in de optische Business van 1923, met de opening van de eerste winkel in Parijs door Louis Lafont.

In 1972 creëerden Philippe en Laurence het merk LAFONT om de eerste exclusieve collectie te distribueren. Philippe beheert het bedrijf en Laurence ontwerpt de collecties. Ze ontwierp klassieke vormen zoals P3, Cats Eyes, met behulp van een grote keuze aan kleuren en materialen, onbekend op dit moment.

Het LAFONT concept: combinatie van design en techniek om stijlvolle frames te creëren.

Het is een dagelijkse klus om te zoeken naar nieuwe exclusieve kleuren (70% van ons kleurengamma is exclusief) in acetaat of metaal, met een verfijnd ontwerp en veel detail.

Vanaf het begin van het merk zijn de collecties volledig en exclusief ontworpen in de Lafont Creation Studio. De Studio wordt nu beheerd door Thomas LAFONT, die bijna 10 jaar in de Studio werkt.

De Studio LAFONT zorgt ervoor dat het ontwerp & het product het merk merk is.

Elk nieuw frame begint met een blanco blad, waar inspiratie en kennis gecombineerd worden. De bronnen van inspiraties zijn meervoudig: kunstgalerijen, reizen, deco Expo, boeken, Foto’s, etc… Elk LAFONT-frame heeft zijn eigen ontwerp, patroon en kleuren. Elk LAFONT frame is exclusief

Het merk won wereldwijd meerdere onderscheidingen, zoals de beste dames brillen van het jaar in Tokio in 2006, beste zonnebrillen van het jaar in 2006 in Parijs, of beste Kinder brillen van het jaar in 2000 en 2007 in de Silmo in Parijs.

Extra Info
Categorie

Alles, Kinderbrillen, Monturen

Previous
Next