Serengeti |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
342460
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-342460,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Serengeti

Merkomschrijving

DE MEEST GEAVANCEERDE BRILLENTECHNOLOGIE

Hoe je de wereld bekijkt zegt alles.

Dat verklaart waarom Serengeti® al meer dan 45 jaar bezig is met de ontwikkeling van ’s werelds meest geavanceerde zonneglastechnologie. Aan de andere kant is innovatie altijd inherent geweest aan ons DNA. Wij geloven dat technisch verbeterde visie u helpt zich te concentreren op wat er echt toe doet. Daarmee is het bereiken van perfecte helderheid niet het eindspel, maar eerder het begin.

RX Prescription Program

Serengeti® lenstechnologie mogelijk aangepast aan uw sterkte

Framematerialen

BESTE MATERIALEN EN EXCLUSIEVE ONTWERPEN

Extra Info
Categorie

Zonnebrillen

Previous
Next