Lamarca |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
342462
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-342462,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Lamarca

Merkomschrijving

LAMARCA is de naam van zes families van optische frames

FUSIONI-SCULTURA-MOSAICO-INTAGLI-CESELLI-POLICROMIE.

Elke collectie heeft een ander esthetisch thema.

Onze geschiedenis van creatief vakmanschap is onze bijdrage aan de meest echte  “MADE IN ITALY “.

 

ONZE FILOSOFIE

 

Wij zijn een team van ontwerpers, technici en werknemers die waarde toevoegen aan onze brillen door hun expertise te delen. Wij zijn eenentwintigste-eeuwse ambachtslieden die de nieuwste technologie gebruiken om de menselijke uitvinding te verbeteren.

 

Kleur

 

Onze unieke vaardigheid is het vinden van nieuwe kleurcombinaties die de vorm van het frame verbeteren en waarvan de frisheid hun aantrekkingskracht is. We gebruiken Mazzucchelli acetaat vellen als basis en deze zijn aan elkaar gebonden om ons persoonlijke palet te creëren waarop een stuk brillen vorm krijgen. Dit is onze meest creatieve fase waarin we ons volledig vrij voelen om moedig te zijn en onszelf uit te drukken. Dit is wat onze fans uit de eerste hand ervaren met hun ogen en in hun hart.

 

Ontwerp

 

We ontwerpen brillen die de zintuigen van aanraking en zicht opnieuw opwekken. Het is veel gewenst voor zijn esthetiek en gewaardeerd voor zijn comfort. Het past zonder onnodige druk, omdat het de ergonomie van het gezicht volgt. Onze frames kunnen door iedereen gedragen worden, omdat ze kunnen worden uitgerust met alle soorten lenzen. Design roert een emotie in ons die tijdens het hele proces groeit en uiteindelijk een liefdesaffaire wordt die ook jij zult ervaren.

 

Techniek

 

Ons werk wordt gedreven door de zoektocht naar kwaliteit, in al zijn incarnaties, waarbij hij enorme aandacht besteedt aan de productiefase die zeer complex is. Dit maakt dat we onze technische vaardigheden naar nieuwe grenzen duwen en moedigt ons ook aan om de technieken van andere ambachtslieden zoals goudsmeden te omarmen. We gebruiken verlijmings-en thermoforming processen om kleur en de Diamond dressing techniek te transformeren om licht te brengen naar de verschillende delen van het frame.

 

Kwaliteit

 

Je voelt dat je echte kwaliteit draagt wanneer elke dag het gevoel van de eerste ontmoeting heeft. Het dragen van een stukje Lamarca brillen zal je verbazen omdat het lijkt te zijn ontworpen voor jou. Dit is onze missie om u te bekoren met een kleur of detail op het frame. We willen dat je de vreugde ervaart om beschermd te worden, vanwege de natuurlijke pasvorm van het frame en zijn kracht. We maken een studie van de vormen die je dragen te allen tijde omdat ze origineel maar niet overdreven zijn.

Lamarca is ons eigen merk, opgericht om ons in staat te stellen high-tech acetaat brillen te ontwerpen en te vervaardigen. Binnen deze creatieve Hot-House delen ons team samen al hun kennis en vaardigheden om een unieke stijl van brillen te produceren die zowel goed is om naar te kijken als comfortabel om te dragen.

 

LAMARCA

KLEURRIJK, ORIGINEEL EN STIJLVOL. ZOMAAR 3 WOORDEN DIE LAMARCA COLLECTIE SAMENVATTEN. IEDER MODEL IS HET RESULTAAT VAN NAUWGEZETTE AANDACHT VOOR DETAIL. VAN CONCEPT TOT ONTWERP EN KEUZE VAN KLEUREN TOT PRODUCTIE. DIT AMBACHT IS TERUG TE ZIEN IN DIVERSE EXCLUSIEVE PROCESSEN ZOALS GRAVEREN, VERLIJMEN EN THERMOVORMEN.

Extra Info
Categorie

Alles, Monturen

Previous
Next