Monoqool |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
342467
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-342467,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Monoqool

Merkomschrijving

Innovatie is wat we doen. Nieuwe manieren en nieuwe technologie vinden om coole brillen te maken. Wij zijn gespecialiseerd in ultra lichtgewicht brillen. Wij 3D printen onze monturen in Denemarken met behulp van deze coole technologie om een bril volledig te ontwikkelen zonder schroeven of solderen.

Het is onze visie om ’s werelds meest innovatieve brillen bedrijf te worden.

 

Ben je moe van een zware bril die niet past bij je gezicht? Bij Monoqool u Super duurzame 3D-geprinte brillen in lichtgewicht materialen krijgen-volledig gemaakt zonder solderen of schroeven!

Ontdek onze collectie van innovatieve 3D-gedrukte brillen en zonnebrillen en ontdek hoe mode en baanbrekende technologie worden gecombineerd in een intelligent, gebruiksvriendelijk, comfortabel ontwerp dat uw stijl aanvult en uw wens voor een persoonlijke stijl vervult .

3D gedrukte brillen: Maak kennis met de nieuwste technologie

Bij Monoqool is het in ons DNA om baanbrekend te zijn en om de manier waarop brillen worden gemaakt uit te dagen. Door innovatieve en hightech productiemethodes en intelligent design in onze 3D-gedrukte bril te verenigen, hebben we een collectie gecreëerd die ervoor zorgt dat u een perfecte pasvorm krijgt.

We hebben het voor u mogelijk gemaakt om uw eigen unieke 3D-gedrukte brillen en frames samen te stellen die passen bij uw voorkeuren voor gezicht en vorm, kleur en grootte.

Doe mee met de 3D-beweging en ervaar hoe 3D-gedrukte brillen uw dagelijkse leven gemakkelijker kunnen maken.

Baanbrekende, gebruiksvriendelijke 3D-gedrukte brillen

Monoqools 3D-gedrukte brillen zijn digitaal ontworpen in 3D, op basis van uw vorm, pasvorm en stijlvoorkeuren. Vervolgens brengt de ontwerper het bestand over naar onze 3D-printer, waar polyamide poeder wordt verspreid en gehard met een laser. Het proces wordt per laag herhaald totdat het frame is voltooid. Ten slotte zijn de brillen gepolijst en geverfd om een perfect ontworpen product te garanderen dat past bij uw persoonlijke expressie.

Het resultaat is een unieke set ultralichte 3D-gedrukte brillen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Slider serie. Deze brillen wegen slechts 4 gram en zorgen voor een comfortabele pasvorm. Of Bekijk onze coole 3D-gedrukte Sunglass collectie, ook gemaakt van lichtgewicht, hightech materialen.

 

Extra Info
Categorie

Alles, Monturen

Previous
Next