Dabrach |
Maak kennis met de persoonlijke aanpak van uw opticien-optometrist met advies op maat, de juiste zorg voor uw ogen, met de allernieuwste innovaties op het gebied van glazen binnen het Varilux gamma, een breed assortiment van zonnebrillen en optische monturen en de garantie dat u optimaal kan ZIEN en GEZIEN MAG WORDEN.
optiek, ranst, brillen, zonnebrillen, lenzen, contactlenzen, glazen, oogmeting
342461
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-342461,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Dabrach

Merkomschrijving

Kleine collecties gekenmerkt door bijzondere kleuren en eenvoudige Details.

Vervaardiging

De vervaardiging van Dabrach brillen garandeert het hoogste kwaliteitsniveau: onze brillen worden gerealiseerd door deskundige vakmensen met het gebruik van handmatige instrumenten en hoogwaardige materialen. De hele productie is volledig gemaakt in Italië: elk detail, van het ontwerp tot het eindproduct, krijgt speciale aandacht om het beste resultaat te bereiken en de tevredenheid van onze klanten te halen.

 

Product

Onze vormen zijn ongebruikelijk en eenvoudig, details maken ze anders. Elk model is het resultaat van een Dabrach origineel ontwerp: onze frames zijn nooit te dun, altijd goed geproportioneerd aan de veren en glazen; We gebruiken alleen sleutelgat bruggen met een ander ontwerp voor elk model; We gebruiken alleen Italiaanse acetaat van hoge kwaliteit, vaak zeldzame acetaat vellen.

Dabrach

Kleine collecties, prachtige kleuren, unieke details.

En een heel belangrijk probleem: Dabrach ziet er goed uit.

 

Project

Dabrach is een onafhankelijk bedrijf geboren in het midden van drie prachtige meren: Maggiore, Orta en Mergozzo. Wij ontwerpen en produceren, langzaam en met zorg, handgemaakte brillen in Piemonte, Italia. We werken aan kleine collecties: enkele stukken gekenmerkt door bijzondere kleuren en eenvoudige Details.

Extra Info
Categorie

Alles, Monturen, Zonnebrillen

Previous
Next